„Aveți chef de un joc cretin?” – Postarea unui arădean devine virală pe Facebook chiar în aceste momente! Comentariile curg și pleznesc de imaginație!

  de Mihai Todoca | 30 martie 2017, 1:23 PM | Social Media

  0

  Ce să faci joi, pe la amiază? Afară e soare, e frumos, păsărelele cântă, tramvaiele, Doamne ajută, funcționează. Pe când alții lucrează, sunt la birou sau sunt la o cafea pe una dintre terasele Aradului, un arădean a întrebat internauții:

  „Aveti chef de un joc cretin?
  Sa ne inchipuim prin absurd ca un personaj din alte vremuri ar fi avut facebook. Oare ce ar fi postat personajul respectiv?
  Cred ca Lapusneanu ar fi scris , Daca voi nu-mi dati Like, eu va dau ”.

  Jocul a prins foarte bine, iar comentariile au început să curgă mai ceva ca Tazlăul la inundații!

  Arădeanul care a început acest joc este Călin Stanciu Jr, actor la Teatrul Național Timișoara, fiu al actorului arădean Călin Stanciu de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Călin Jr. a reușit să antreneze imaginația oamenilor, ideile acoperind o gamă largă din diferite domenii, de la cultură, istorie, la religie, sociologie, psihologie și altele.

  Mai jos vă prezentăm comentariile haioase ale internauților:

  colajul refacut ca arata ca naiba prima parte cel putin

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.