Avertizări de care trebuie obligatoriu să țină cont turiștii care aleg Grecia

  de Special Arad | 29 aprilie 2015, 7:37 AM | Naţional | Turism

  0

  Turiștii care se pregătesc să plece în vacanță în Grecia trebuie să-și ia măsuri de precauție înainte de a ajunge la destinația dorită.

  Un prim semnal de alarma l-au tras britanicii, care își avertizează turiștii să plece cu rezerve de bani gheață în concediul programat în Grecia.

  Unul dintre riscurile generate de criza financiară din Grecia îl reprezintă înlocuirea bancomatelor folosite de băncile elene.

  Chiar dacă pentru următoarele zile nu se întrevede niciun pericol real, turiștii sunt sfătuiți totuși să nu se bazeze exclusiv pe carduri în cazul unei vacanțe în insulele grecești.

  Recomandările oficialilor britanici din ministerul de externe de la Londra insistă că turiștii plecați în vacanță în Grecia să aibă în permanență o rezervă de bani pentru cheltuieli de urgență.

  Mai multe detalii pe business24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.