Avertizare cod galben pentru 12 județe, printre care și Aradul. Ce fenomene sunt așteptate

  de - | 10 May 2022, 1:24 PM | Regional

  0

  Un număr de 12 județe din țară, unele în totalitate, altele parțial, sunt sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică până marți, la ora 21, anunță Administrația Naționallă de Meteorologie (ANM). Potrivit ANM, marți, până la ora 21, în Banat, Crișana, vestul și sud-vestul Transilvaniei, precum și în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului și grindină.

  În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 20 – 30 l/mp. Județele vizatee sunt Bihor, Sălaj, Cluj, Arad, Hunedoara, Alba, Sibiu, Timiș, Caraș-Severin, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului, cu precădere în sud-est și centru.

  Citeste mai mult pe: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.