Avem o certitudine: UTA va juca cinci meciuri pe „Francisc Neuman” în play-out





UTA a câștigat pe propria arenă după șase luni de pauză. Victoria cu Sepsi vine la șase luni distanță de la cea cu Chindia, din luna octombrie, și ne aduce o primă certitudine. UTA va juca cinci meciuri din play-out pe „Francisc Neuman”.
Cele trei puncte cu Sepsi fac ca gruparea arădeană să adune 36 de puncte în cele 29 de etape disputate până acum în Liga 1. Aflată pe locul 10, echipa antrenată de Gyuszi Balint nu mai poate fi depășită decât de Viitorul, care are 31 de puncte și un meci mai puțin disputat, astfel că formația arădeană nu poate coborî mai mult de un loc în ierarhie. Se știe faptul că play-out-ul va avea 9 etape disputate după sistemul „un singur meci cu fiecare echipă”. Echipele clasate pe locurile 7-11 vor disputa cinci meciuri pe teren propriu și patru în deplasare, iar în cazul echipelor clasate pe locurile 12-16 lucrurile se inversează, patru meciuri „acasă” și cinci în deplasare.
UTA se deplasează la Giurgiu pentru ultimul meci al campionatului înainte de împărțirea echipelor în play-out și play-off. Arădenii au de luat o revanșă în fața celor de la Astra după umilința din luna decembrie de la Arad, atunci când gruparea antrenată de Eugen Neagoe a câștigat cu 6-0.
Meciul Astra – UTA se va disputa vineri de la ora 20.30, la aceeași oră cu alte trei partide în care sunt implicate echipele care mai au șanse de calificare în play-off. Este oarecum ciudat făcută această programare mai ales că se știe încă din weekend faptul că nici UTA și nici Astra nu mai au șanse de a accede între primele șase echipe ale campionatului.
UPDATE
Ora meciului Astra – UTA a fost mutată pentru 17.30 după ce ambele echipe au ieșit din lupta pentru play-off.
Liga 1 – programul meciurilor de vineri 9 aprilie
Comentariile portalului
Stimate domnule profesor, Am citit cu interes articolul dumneavoastră intitulat „Primim spre publicare: Doar un vis”, în care abordați provocările actuale din educație, evidențiind lipsa de (...)
Aveți dreptate, nu am fost atent la toate amănuntele, am insistat pe idee. Într-un comentariu anterior însă apare și această informație. Ceea ce este chiar bine, ilustrâ (...)
Românul, după tatăl său, Ioan sau Iancu de Hunedoara, de pe tronul Ungariei. O remarcă ,totuși, Cluj-Napoca e numit așa doar din 1974.