sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Avem nevoie de altă mentalitate și atitudine!” Balint e mulțumit doar de puncte. A explicat schimbările

  de Lucian Dănilă | 27 octombrie 2019, 5:13 PM | Sport

  0

  UTA a câștigat la Reșița grație unei prime reprize foarte bune, la capătul căreia a condus cu 2-0 și apoi a execuției incredibile a lui Romario Moise din prelungirile partidei, foarfecă laterală de la 18 metri care l-a îngenuncheat pe Zimermann.

  Reșița a egalat după pauză și chiar părea că poate forța victoria.  Evoluția din repriza secundă a lăsat câteva semne de întrebare în rândurile suporterilor, dar cel mai mult a lăsat urme în gândurile antrenorului Gyuszi Balint. Acesta s-a arătat foarte dezamăgit de cum a arătat echipa în unele momente ale jocului.

  „Sigur, trei puncte sunt trei puncte, însă sunt foarte dezamăgit de modul în care am arătat în multe momente din această partidă, în special în repriza a doua, cu toate că am avut o discuție destul de aprinsă la pauză cu băieții, le-am spus că 2-0 e periculos, mai ales raportat la modul în care am tratat anumite faze. Vom încerca să clarificăm aceste aspecte în zilele care urmează, pentru că e clar că, după aspectul celei de-a doua reprize cel puțin, nu meritam mai nimic din jocul de astăzi. Ne-a salvat execuția lui Romario din final, dar trebuie să avem altă mentalitate, altă atitudine, să muncim mai mult, să știm să suferim”, spune Balint.

  „Au fost și niște momente psihologice foarte importante, mă refer la ratarea lui Buhăcianu din prelungirile primei reprize, la primul gol al gazdelor, un cadou, toate constituie motive de analiză. Sunt foarte importante cele trei puncte, dar, la ce ne așteaptă în luna noiembrie, din păcate trebuie să recunoaștem că nu ne-am ridicat la cei mai înalți parametri din punct de vedere ai mentalității și atitudinii. Urmează o perioadă dificilă, trebuie să arătăm că știm să gestionăm astfel de momente, împotriva unor echipe arțăgoase cum e CSM Reșița, tot respectul pentru ei, vreau să-i felicit pentru că au crezut în șansa lor”, a continuat antrenorul echipei UTA.

  Balint a explicat și de ce i-a înlocuit pe Cipri Rus și David Miculescu: „Cipri Rus a călcat strâmb la încălzire, durerile i s-au accentuat de-a lungul primei reprize. La fel și Miculescu, nu s-a simțit bine, a avut stări de vomă. Două schimbări făcute devreme ne-au limitat opțiunile. De asemenea, Stancu s-a accidentat la antrenamentul de vineri, așteptăm investigațiile să vedem perioada de repaus”.

  Citește mai departe cu click pe linkul uta-arad.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.