joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Avem festival de șah și în 2021! Arad Open va avea loc la început de august

  de Dan Lazăr | 3 mai 2021, 8:48 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Turneul internațional de șah Arad Open a fost una dintre puținele competiții sportive care s-a desfășurat în 2020 în orașul nostru, iar organizatorii, care au trecut astfel de ediția cu numărul XIII, nu se lasă nici în acest an. Alin Câmpeanu, președintele Șah Club Vados Arad, ne-a informat că ediția a XIV-a a Festivalului de Șah – Arad Open va avea loc între 1-8 august.

  Festivalul Internaţional de Şah Arad cuprinde, alături de principalul concurs Arad Open, un open al amatorilor, dar şi openuri pentru copii.

  Cotat cu a patra șansă la trofeu, maghiarul Adam Kozak a reușit să ocupe primul loc la ediția din 2020, cu 7 puncte din 9 posibile, sportivul de doar 18 ani fiind la egalitate cu alți trei șahiști, departajați de un criteriu care a fost tras la sorți după ultima partidă a turneului. Pe podium au mai urcat IM Lucian Filip (CSU de Vest Timișoara) și GM Andrei Istrățescu (Medicina Timișoara), surpriza competiției, FM Mircea Țălu (Șah Club Vados Arad) încheind și el în „careul de ași”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.