Avarii la apa potabilă din Micălaca, Subcetate, Aradul Nou, Sânicolau și din localitățile Fântânele și Zădăreni

  de Special Arad | 1 noiembrie 2016, 8:43 PM | Fântânele | Știri Arad | Zădăreni

  0

  Știri Arad. Compania de Apă Arad anunţă că începând de miercuri, 2 noiembrie, de la ora 9:00, se va interveni pentru remedierea unei avarii la artera de apă potabilă DN 1000 mm situată în zona podului rutier Micălaca.

  Din cauza lucrărilor de reparaţii este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure iar presiunea să fie scăzută. Vor fi afectaţi abonaţii care locuiesc în cartierele Subcetate, Aradul Nou, Sânicolau dar şi din localităţile Fântânele şi Zădăreni.

  Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor afectaţi şi îi asigură că echipele de interveţie încearcă să remedieze avaria în cel mai scurt timp.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.