Avansări în grad la ISU Arad

  de Special Arad | 1 August 2022, 7:36 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Astazi, 1 august 2022, în cadrul tuturor subunităţilor de intervenţie, au avut loc ceremoniile militare prilejuite de înaintarea în grad la termen pentru 67 de salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad.

  Inspectorul șef al ISU Arad, colonelul Gârbău Cristian, a condus ceremonia militară organizată în cadrul detaşamentului de pompieri Arad și a înmânat noile grade unui număr de 29 de pompieri arădeni.

  Inspectorul şef le-a mulțumit pompierilor pentru devotamentul și implicarea de care dau dovadă pe timpul misiunilor și le-a urat succes în desfășurarea activității.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.