Avanpremieră Teatrix la Palatul Copiilor: „02:14 PM”

  de [email protected] | 20 martie 2019, 1:12 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Trupa Teatrix prezintă un nou spectacol teatral în sala festivă a Palatului Copiilor, în avanpremieră joi, 21 martie, la ora 20 și în premieră sâmbătă, 30 martie, la ora 18. Piesa adaptată este „02:14 PM” a dramaturgului canadian de 41 de ani David Paquet și este regizată de profesoara Gabriela Pavel.

  Din distribuție fac parte elevii Denis Chiriac, Marc Lucian, Andreea Bula, Iulia Munăreant, Andreea Maier, Ana Căprariu, Călina Creștin, Alesia Madosa, Andrei Gabor și Ligia Cristea (Bianca Stavilă).

  Sinopsis:
  Patru adolescenți și profesoara lor de franceză caută fericirea prin metode surprinzătoare: înghit viermi, își inventează un handicap, deschid uși imaginare … Drumurile lor încrucișate sunt punctate de discursul unei femei misterioase care se ascunde sub o mască de rândunică. În dimineața aceea, la școală, toată lumea are motive să spere la puțină fericire.
  Pe măsură ce revelațiile ajung la lumină, povestea lor comună se transformă încet în povestea lui 2:14.
  Au fost acolo când s-a întâmplat.
  Și apoi nu au mai fost.
  Deci, ce s-a întâmplat la 2:14 în acea zi?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.