sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Autoturism marca BMW, căutat în Marea Britanie, depistat la PTF Nădlac II

  de Special Arad | 29 iunie 2018, 1:21 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca BMW seria 5, în valoare de 60.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

  În data de 28.06.2018, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român V.P., în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Dolj, conducând un autoturism marca BMW seria 5.
  Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificari suplimentare cu privire la autoturismul în cauză. Astfel, au constatat că mașina figurează ca fiind “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.
  Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este semnalat ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie și că l-a achiziționat din Marea Britanie, plătind suma de 7.200 lire sterline şi oferind la schimb și un alt autoturism.
  Autoturismul, în valoare de 60.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare sa fie dispuse măsurile legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.