Autoturism căutat de autorităţile din Belgia, descoperit la Frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 30 octombrie 2018, 1:30 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Lancia, în valoare de 6.000 lei, ce figura ca fiind căutat de către autorităţile din Belgia.

  În data de 29.10.2018, în jurul orei 03:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român V.I., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în judeţul Galaţi, conducând un autoturism marca Lancia, tip Lybra S, înmatriculat în Italia.

  La controlul de frontieră, şoferul a prezentat un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene, însă în urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

  Faţă de cele constatate, şoferul  a declarat că a achiziţionat autoturismul în anul 2017 din Torino, Italia, contra sumei de 1.000 de euro şi nu avea cunostinţă că acesta era căutat de autorităţile din Belgia.

  Drept urmare, autoturismul în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.