Autostrada Vestului, pe segmentul Șoimus – Simeria este redeschisă circulației

  de - | 17 noiembrie 2018, 11:28 AM | Regional

  0

  Anunt important pentru soferi facut de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

  Autostrada Vestului, pe segmentul Soimus – Simeria, in judetul Hunedoara, este redeschisa circulatiei vineri, desi inital fusese anuntata o prelungire a termenului pana la care ar putea fi reluat traficul.

  De la orele 12.00, soferii pot folosi din nou acest tronson, anunta DRDP Timisoara.

  Astazi, 16 noiembrie 2018, incepând cu ora 12:00, segmentul de autostrada dintre nodul rutier Soimus si Simeria va fi redeschis traficului ca urmare a faptului ca Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostrada Deva – Orastie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrazii Lugoj – Deva (in executie)”, transmit reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri.

  Accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face in acelasi mod ca inainte de inchiderea circulatiei prin nodul soimus, iar accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Soimus, semnalizate corespunzator.
  De asemenea, coborarea de pe autostrada A1 se va face prin aceeasi bretea, la fel ca inainte de inchiderea sectorului de autostrada.

  Circulatia rutiera a fost inchisa pe acest segment, incepând din 10 octombrie a.c. pentru realizarea unei conexiuni intre sectorul de autostrada Deva – Orastie si lotul IV al autostrazii Lugoj – Deva care este inca in lucru.

  sursa: opiniatimisoarei

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.