duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Autostrada Timișoara – Arad – Nădlac, curățată la „cheie” de CNAIR Vest… și nu cu clorură de calciu!

  de Mihai Todoca | 1 martie 2018, 12:26 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Modelul celor de la DRDP Timișoara (CNAIR Vest- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere ) ar trebui luat ca și exemplu peste tot în țară când vine vorba de deszăpezirea autostrăzilor. Într-un clip postat de DRDP Timișoara, la prima impresie s-ar crede că imaginile sunt surprinse dintr-un land al Germaniei, însă nu este așa.

  Pe Autostrada Timișoara – Arad – Nădlac, utilajele de deszăpezire acționau miercuri dimineața în tandem, pe trei fronturi concomitent, acoperind toată lățimea unui sens de șosea de mare viteză.

  Deși un șofer s-a plâns de faptul că un utilaj circula cu lama ridicată, reprezentanții DRDP Timișoara au oferit explicații, notează opiniatimișoarei: „Primul utilaj răspândea sare, iar cel care venea în urma lui nu putea folosi lama în acele momente pentru că ar fi ridicat materialul antiderapant. Cele două au acționat împreună pe mai multe segmente de autostradă în această dimineață, folosindu-se ambele funcțiuni: cea de împrăștiere de material antiderapant, respectiv de îndepartare a zăpezii”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Au facut-o iar de oaie… Trebuia sa vina reprezentantul DRDP Timisoara la Gogu a nost sa le explice el cum sta treaba cu deszapezitul. Doar el fiind in domeniu a facut in Arad deszapezire ca la carte. Noroc ca este soare si s-a mai incalzit. Norocul este al nostru al aradenilor…

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Totusi cum este distribuirea aia minunata a straturilor? Asfalt+ polei+ zapada+ clorura de calciu ? Si clorura de calciu nu ii face nimic zapezii? Trece direct la criminalul de polei? Si apoi toate se omogenizeaza in mazga …vine lama coborata de aceasta data si rezolva tot? Deja Kafka e invidios si se rasuceste in mormant de ciuda! Ca nu s-a ridicat la nivelul comunicarii oferite noua prostilor de un doctor….in comunicare!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.