miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Autocar cu „căpșunari”, răsturnat pe DN7, după ce șoferul a evitat un autoturism intrat pe contrasens! (GALERIE)

  de Lucian Valeriu | 12 iulie 2014, 8:09 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Cale de mai bine de 5 kilometri și timp de aproape 2 ore, circulația pe DN7 a fost fracturată ca urmare a impactului dintre un autoturism Renault cu numere de Cehia și un autocar înmatriculat în București. Autocarul plin cu pasageri, transportând muncitori în Spania, se îndrepta spre Vama Nădlac, iar între Milova și Șoimoș, când mai avea 40 de kilometri până la Arad, din direcția opusă a apărut brusc mașina verde condusă aiurea, șoferul neavând altceva de făcut decât să tragă de volan puternic în stânga – fapt ce a dus la răsturnarea „într-o rână” a autocarului. În zona respectivă, șanțul lateral drumului este abrupt și adânc, așa încât răsturnarea autocarului a fost o problemă de fizică mecanică… banală. Superficiale au fost și rănile suferite de 2 dintre pasagerii autocarului și șoferul Renaultului – aceștia fiind duși, totuși, la Spitalul Județean Arad cu trei ambulanțe, prezente de urgență la fața locului împreună cu mai multe echipaje de poliție și Serviciul de descarcerare.
  „Nu am înțeles de ce șoferul Renault-ului a intrat pe contrasens… am fost atent și am văzut că nici măcar nu intrase în depășire. Am tras de volan și… bine că s-a terminat doar cu atât” – ne-a declarat șoferul autocarului.
  Un alt autocar, identic cu cel răsturnat, a sosit să preia pasagerii și să-i ducă la destinație. La această oră, drumul este decongestionat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.