joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Audiția”, o comedie din București și cel mai longeviv spectacol arădean, „pompierii” lui Zoli Lovas, în acest weekend, la teatru

  de Tomck@t | 6 martie 2020, 4:38 PM | Cultură

  0

  Săptămâna Comediei”, cea mai veselă săptămână teatrală arădeană, se încheie duminică seara în hohote de râs cu cel mai longeviv spectacol arădean, Apropo, ați chemat pompierii?”, dar înainte de acesta, în program se înscrie și un spectacol invitat din capitală: Audiția”, după o povestire de Vasili Sukșin, în regia lui Orodel Olaru, producție a Take Five Studio, care se va juca sâmbătă seara (7 martie), de la ora 21. 

  „Continuăm și în cadrul Săptămânii Comediei demersul pe care l-am inițiat în Luna plină de teatru. Și anume acela de a aduce pe scena Teatrului Clasic Ioan Slavici un spectacol invitat. De data aceasta este vorba despre o comedie savuroasă, un spectacol proaspăt, modern, viu, presărat cu momente de un umor irezistibil și, în același timp, cu multă candoare, melancolie și tristețe”, spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad, referindu-se la spectacolul Audiția”.

  Spectacolul îi reunește în distribuție pe actorii Orodel Olaru, Olimpia Mălai și Vlad Oancea. Reprezentația este programată pe scena sălii Studio, în 7 martie, de la ora 21.00. Biletele se pot procura fie de la agenția teatrală, fie online, pe www.biletmaster.ro.

  De 8 martie, un „cadou aniversar”

  A smuls ropote de aplauze. A bucurat mii de oameni. A provocat hohote de râs. Și asta de 20 de ani. Cel mai longeviv spectacol arădean, Apropo, ați chemat pompierii?” – un spectacol după Telegrama” lui Aldo Nicolaj, în regia Lianei Didilescu – împlinește două decenii. Două decenii în care actorul Zoltan Lovas, protagonist al acestui one-man show și-a provocat spectatorii, seară de seară, la un ceas și mai bine de SPECTACOL. 

  „Apropo, ați chemat pompierii? este una dintre marile bucurii teatrale arădene. Colegul nostru, actorul Zoltan Lovas, a reușit să descopere secretul longevității unui spectacol: o combinație între mult talent, inspirație și bucuria de a se dărui publicului. Toate acestea, la care se adaugă, cu siguranță, un ingredient doar de el știut, creează SPECTACOL, exact așa… scris cu majuscule. Ne bucurăm că i-am fost alături în toți acești ani și ne dorim să fim parte a anilor care vor urma”, spune managerul teatrului. 

  Echipa artistică a spectacolului este completată inspirat de Onisim Colta – scenografie și Maura Cosma – mișcare scenică. 

  Reprezentația aniversară este programată în 8 martie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad.

  Spectacolul Apropo, ați chemat pompierii?” încheie, astfel, ediția din 2020 a Săptămânii comediei”. Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate atât de la casieria teatrului, cât și online, pe www.biletmaster.ro. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.