Audi cheamă în fabrică 24.000 de mașini. Vezi care e motivul!

  de Special Arad | 2 iunie 2017, 2:08 PM | Auto

  0

  Audi anunță că va chema în service aproape 24.000 de mașini, modelele sedan A8 și A7, construite în perioada 2010-2013, după ce au fost descoperite neregularități ale testelor de emisiei care indică faptul că mașinile ar putea emite un nivel dublu de poluare față de limită, relatează Bloomberg.

  Problema poate fi soluționată printr-o actualizare a software-ului care durează 30 de minute.

  Producătorul de mașini a stabilit împreună cu autoritățile din Germania să cheme mașinile în service începând cu luna iulie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.