marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au vrut să „repare” camionul. Polițiștii au venit și i-au întrebat de sănătate

  de Special Arad | 4 ianuarie 2017, 11:27 AM | Știri Arad

  0

  În urma activităților de patrulare, în dimineața zilei de 4 ianuarie a.c.,  polițiștii au depistat în flagrant delict doi tineri, care încercau să sustragă doi acumulatori auto.

  În fapt, cei bănuiți de comiterea activității infracționale, doi tineri de 22 și 25 de ani, ambii din Arad, au fost depistați în flagrant, în timp ce încercau să sustragă, prin demontare, acumulatorii unui cap tractor staționat în parcarea unui supermarket, de pe strada Splaiul General Gheorghe Magheru, din municipiu.

  Din cercetări a reieșit că bunurile, pe care ar fi reușit tinerii să le sustragă din comiterea activității infracționale, urmau a fi valorificate la un centru de colectare fer vechi, de pe raza municipiului Arad.

  Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 1.800 de lei,  a fost recuperat, pe numele celor doi fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

  Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor.

  tent-furt2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.