Au vrut să-l asasineze, dar nu au reușit altceva decât să-i ucidă copilul în vârstă de doar trei ani

  de - | 2 December 2019, 9:58 AM | Internaţional

  0

  twitter.com/eha_news

  Indivizi neidentificați au deschis focul în direcția mașinii unui politician ucrainean, fiul acestuia, în vârstă de trei ani, decedând în urma incidentului petrecut duminică în centrul Kievului, informează agenția Reuters, citând o sursă din cadrul poliției.

  Viaceslav Sobolev, un om de afaceri și membru al Consiliului regiunii Kiev, se afla la volanul mașinii în momentul atacului, a declarat sursa menționată anterior, care a dorit să rămână anonimă.

  Ministerul de Interne de la Kiev nu a oferit informații despre proprietarul vehiculului sau identitatea victimei.

  „Un copil a murit într-o ambulanță în drum spre spital, ca urmare a unei plăgi împușcate”, a transmis pe Facebook Ministerul de Interne din Ucraina, potrivit Mediafax.

  Sobolev este un om de afaceri și politician din Donețk, zonă ocupată de insurgenții proruși. În perioada 2010-2011, a deținut o funcție de conducere în cadrul companiei de energie Naftogaz.

  În ultimii ani, după anexarea regiunii Crimeea și izbucnirea conflictului din estul Ucrainei, mai multe persoane marcante au fost asasinate pe stradă la Kiev.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.