joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au pus binele pe lista de cumpărături, aducând bucurie copiilor din Pâncota, Măderat și Agrișu Mare

  de Dan Lazăr | 21 decembrie 2023, 8:43 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  „Bucuria de a dărui poate fi mai mare uneori decât bucuria de a primi un cadou. Acesta este și dezideratul pe care îl avem, atunci când participam la activitățile umanitare intreprinse de filiala noastră. În aceasta zi lucrătoare am reușit sa organizm o echipa de 4 voluntari, care au ales drumurile din județ, mai precis la Agrișu Mare, Pâncota și Măderat, unde am fost așteptați de copiii care au scris scrisoare Moșului, dar și de «copiii adulți», care au sperat până în ultimul moment că Moș Crăciun va trece și pe la ei, aducându-le câte ceva prin cămară cu alimente. Ne bucurăm ca am putut aduce zâmbete și bucurie copiilor din localitățile amintite”, ne-au informat Crucea Roșie Arad.

  „În urma diferitelor proiecte desfășurate la nivelul filialei, cu implicarea unui număr de peste 40 de voluntari, am reușit să colectăm alimente neperisabile, donate de oameni cu sufletul mare în cadrul proiectului «Banca de Alimente», am reușit să ducem cadouri pentru copii în urma parteneriatului cu cei de la Palatul Copiilor, dar și prin bunăvoința voluntarilor noștri care au pregatit și ei pachete cadou pentru cei mai mici. Nu în ultimul rând amintim că peste 25 de copii cu vârsta până la 6 ani s-au bucurat de hăinuțe, sunete și alte accesorii, articole puse la dispoziție de Asociatia SF Martin OSTSM Arad, care ne-a însoțit în această deplasare.

  Mulțumim tuturor celor care au pus binele pe lista de cumpărături, copiilor care au dăruit din ceea ce au ei și nu în ultimul rând tuturor voluntarilor implicați în realizarea acestei frumoase activități”, au adăugat reprezentanții Crucii Roșii Arad.

  copiilor. crucea rosie

  Citește și: Crucea Roșie Arad a dat daruri și a plimbat copiii din Turnu și Sederhat cu Tramvaiul lui Moș Crăciun

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.