marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au murit toți cinci în această dimineață după petrecerea de Halloween! Au ars de vii după ce Ciprian a pierdut controlul volanului (FOTO)

  de Special Arad | 1 noiembrie 2017, 2:30 PM | Naţional

  0

  Un cumplit accident a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 3.30, pe drumul național 17 care leagă Suceava de Gura Humorului. În curba de la intrarea în Ilișești dinspre Suceava, un Audi în care se aflau cinci persoane a fost scăpat de sub control de șofer.

  Autovehiculul care circula cu viteză foarte mare a lovit mai întâi un autocamion al unei firme de lactate, după care a fost aruncat într-o altă maşină, iar mai apoi s-a răsturnat pe şosea.

  În urma impactului, autoturismul marca Audi a luat foc și a ars ca o torță. La fața locului a fost chemate echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava care au reușit să stingă incendiul, scrie monitorulsv.ro.

  Din păcate, pompierii și-au dat seama că în interior se aflu cinci persoane care au fost carbonizate în urma puternicului incendiu.

  În urma accidentului, alte trei persoane din celelalte două mașini au fost rănite iar una dintre ele a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Este vorba chiar de Vasile Niculiţă, care a suferit leziuni minore la ambele picioare, iar după ce a primit îngrijiri medicale a plecat acasă.

  Autovehiculul care a ars în totalitate este un Audi înmatriculat în Elveţia, aflat în proprietatea lui Ciprian Năsăudeanu, un tânăr din Gura Humorului. De altfel, pe contul de facebook al lui Ciprian Năsăudeanu apare o fotografie realizată în jurul orei 2.00 în Clubul Versus din Suceava, unde se pare că au luat parte la petrecerea din noaptea de Halloween. Alături de Ciprian Năsăudeanu apar alte trei persoane, respectiv fraţii Beniamin Marian Paraliuc şi Emanuel Darius Paraliuc, ambii din Gura Humorului, respectiv Andrei Prelucă, din Capu Câmpului.

  Cea de-a cincea victimă este o fată în vârstă de 16 ani, Simona Lazarovici.

  CITEȘTE DETALII ȘI VEZI VIDEO PE MONITORUL DE SUCEAVA CU CLICK AICI

  nasaudeanu

  FOTO: Ciprian Năsăudeanu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.