Au mai rămas doar două săptămâni până la „Symphonic Experience” – un eveniment inedit în Arad

  de Special Arad | 5 August 2022, 5:30 PM | Cultură

  0

  Astăzi, într-o conferință de presă cu primarul Călin Bibarț și organizatorii „Symphonic Experience” au fost reamintite detaliile evenimentului care va avea loc în perioada 19 – 21 august pe stadionul „Francisc Neuman”.

  „Aradul continuă seria de evenimente culturale de anvergură şi apreciez că în fiecare an municipiul nostru se poziționează tot mai aproape de topul național în ceea ce privește divertismentul de calitate.

  Felicit organizatorii Symphonic Experience pentru inițiativa şi curajul de a organiza o serie de concerte extraordinare, care au ca protagonişti maeştri ai muzicii româneşti şi nu numai.

  Sunt convins că acest eveniment se adresează tuturor arădenilor, dar şi invitaților din regiune, din restul țării”, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

  La conferința de presă au participat şi organizatorii Symphonic Experience: Marius Simion, Florin Galiş, Cătălin Lapuşcă şi Bruno Biringer.

  „Ne dorim sa fie un eveniment reușit, chiar un eveniment pilot, să schimbăm și să ridicăm şi mai mult nivelul cultural în Arad, oraș pe care îl iubim și pe care ne dorim să îl transformăm într-un pol de entertainment.

  Considerăm că prin line up-urile din acest eveniment am adus tot ce se putea  pentru toate categoriile de preferințe muzicale, transformând acest weekend în câte o experiență.

  Seara de sâmbătă va fi pentru melomani și cei care apreciază foarte mult naiul maestrului Gheorghe Zamfir, vineri vor fi în atenția scenei legendele vii sub chitara lui Nicu Covaci, trupa Phoenix. Duminică ne vor îmbia cu mult mai multe voci, de tenor, de soprane, cum ar fi Laura Bretan, pe care o cunoaștem cu toții, Marcel Pavel, Ioan Miriță, Iordache Basalic; toate aceste trei concerte având în spate orchestra Filarmonicii Arad, sub bagheta maestrului Daniel Jinga, care este și directorul Operei București. Vă invităm la proiect și sperăm să veniți în număr cât mai mare! Noi chiar am numit acest eveniment o sărbătoare a comunității”, a declarat Marius Simion, organizator Symphonic Experience.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.