miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Au mai rămas 29 de străzi de asfaltat în proiectul „55 străzi de pământ”

  de Special Arad | 6 mai 2021, 5:43 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Demarat în urmă cu 2 ani de zile, proiectul „55 străzi de pământ” continuă, anunță Primăria Municipiului Arad.

  Străzile Castanilor, Clopoţeilor, Reșitei, Remus, Grigore Ureche, Ialomiței, Latină, Biruinței, Venus, Izlazului, Cucului, Vrabiei și Stânjenel sunt în lucru, zilele acestea, în faze diferite de execuție. În timp ce trotuarele străzii Venus sunt refăcute la nivel de structură, urmând a se turna asfaltul, strada Castanilor din cartierul Aradul Nou este aproape gata!

  Alte 29 de străzi din municipiu au fost asfaltate până acum: 12 străzi în Aradul Nou (Iosif Lengyel, Nicolae Densușeanu, Vasile Bogrea, Vasile Pârvan, Ilie Minea, Corabiei, Colțișor, Petuniei, Pinului, Viilor, Teodor Mariș, Laurențiu Luca), 16 străzi în Centru Vechi (Ghica Vodă, Iacob Cardoş, Badea Cârţan, Bârsei, Trandafirilor, Putnei, Primăverii, Emil Gârleanu, Sibiului, Spătarul Borcea, Veronica Miclea, Tribunul Axente, Mărgăritar, Căminului, Șelimbăr, Salciei) și o stradă în Pârneava, mai exact strada E.Murgu ( tronsonul Pădurii-penitenciar).

  Cu toate că termenul de finalizare al întregului proiect este vara anului 2022, este posibil ca el să se încheie câteva luni mai repede.

  Valoarea totală a investiției se ridică la peste 20 milioane de lei și se realizează din bani de la bugetul local.

  Mai jos găsiți lista completă a străzilor incluse în proiectul „55 străzi de pământ”:

  Comunicat de presa strazi de pământ 1

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.