marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au luat limitatoarele de viteză de pe Ștrandul Neptun și le-au pus pe Kogălniceanu. Nu e suficient, aseară a murit un om!

  de Luci Precup | 11 septembrie 2015, 10:42 AM | Administraţie | Topic special

  1

  Știri Arad. Cu surle și trâmbițe au anunțat ieri cei de la Primăria Arad că au rezolvat provizoriu marea problemă a accidentelor care se produc săptămânal la intersecția dintre străzile Kogălniceanu și Andrei Șaguna. Soluția, provizorie cum spuneam, prin desființarea limitatoarelor de viteză (luate de Primăria Arad de la societatea comercială RECONS) de pe ștrandul Neptun și mutarea lor pe Kogălniceanu, era menită să pună ordine în trafic până la semaforizarea propriu-zisă.

  Acest articol îl aveam pregătit de ieri (joi) și așteptam să vedem dacă primăria are de gând să pună și un indicator (ca să nu pară doar o spoială în grabă și dezorganizată) care să atenționeze șoferii că sunt amplasate limitatoare de viteză și astfel să nu-și facă praf mașinile… N-a mai fost cazul… Aseară un om a murit la o intersecție distanță de cea despre care discutăm azi, intersecție (tot) nesemaforizată pe aceeași blestemată stradă Kogălniceanu.

  Să nu fim înțeleși greșit. Nu criticăm neapărat soluția găsită de Primăria Arad cu montarea limitatoarelor, însă credem că e nevoie de o acțiune concretă și rapidă pentru montarea semafoarelor acolo unde e cazul. Cum am constatat cu tristețe… măsura, chiar dacă nu greșită, sigur este insuficientă. Așa că, lăsați birocrația deoparte și treceți la acțiune că… altă motivație mai bună nu există acum!… mor oameni nevinovați.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.