Au lăsat Tribunalul „gol”. Grefierii din Arad se alătură grevei colegilor din București

  de Mihai Todoca | 22 martie 2019, 12:24 PM | Administraţie

  0

  Greva grefierilor de la București a început azi de la ora 11, iar grefierii din Arad au plecat de ieri către Capitală. Motivele pentru care aceștia au intrat în grevă sunt deja arhicunoscute de către cei din sistemul judiciar: adoptarea unui statut al grefierilor pentru că nu au așa ceva (pe înțelesul nostru, practic personalul auxiliar din justiție nu are un statut care să le recunoască drepturile), condițiile de muncă, statul peste program până la ore târzii, munca în plus, atribuțiile multe pe care le au
  și care nu apar concret într-un statut.

  În ceea ce privește cerințele unei salarizări unitare s-au formulat acțiuni în ultimii ani, acțiuni care au fost câștigate, dar banii nu s-au primit încă.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.