Au interzis radioul! S-a întâmplat sâmbătă chiar la Arad :)





Scene de râsu-plânsu sâmbătă dimineață înainte de startul partidei dintre UTA și Gaz Metan Mediaș, pierdut de arădeni cu scorul de 1-2. O mare de oameni se afla în fața stadionului la primul meci din acest sezon, numărul spectatorilor fiind de aproximativ 1.000.
După ce în anii trecuți am trăit scene în care ni se lua capacul de la suc sau de la apa plată, sau brichetele după celebrul „caz bricheta” de la Rapid – Steaua, sâmbătă dimineață am văzut ultima versiune în materii de interdicții: au interzis intratul cu radioul pe stadion!
Acest lucru l-a făcut pe unul dintre suporteri să scrie un protest chiar pe contul de facebook al directorului executiv al clubului UTA, Decebal Codru Grădinariu.
„Cu tot respectul, d-le Grădinaru, dar am o nedumerire. De când nu mai ai voie să introduci aparate radio pe stadion? Deșteptii de la poartă le-au confiscat tuturor celor care aveau la ei radiouri ! Incredibil, cine aduce un radio să arunce cu el? Vroiam să ascult și celelalte meciuri, dar cei de la poartă au spus ca „ce te interesează alte meciuri”! Așa idioțenie nu am mai văzut! Iar la stație nu se anunță fiecare gol marcat, cum era odinioară, ci doar la pauză! Mulțumesc!”, scrie Mircea Octavian Stoiadin.
Să mai spunem că inginerul Mircea Stoiadin este unul dintre cei mai vechi suporteri ai echipei UTA. Deși a fost student la Timișoara la finele anilor 80, Mircea Stoiadin însoțea UTA în fiecare deplasare, indiferent de distanță sau de vreme. A văzut UTA pe arenele din Târnăveni, Bocșa, Cavnic, Baia Sprie, și la fiecare dintre meciuri mergea cu… radioul.
Decebal Codru Grădinariu nu a dat, încă, niciun răspuns în acest sens, dar promitem că îl vom contacta mâine în a afla răspunsul său la această problemă. Și la altele…
Să ne așteptăm ca la următorul joc să fie interzise telefoanele mobile?
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)