Au început înscrierile pentru concursul de traduceri „Juvenes Translatores”

  de Special Arad | 8 septembrie 2014, 11:38 AM | Educaţie

  0

  Juvenes Translatores este un concurs anual de traduceri, lansat în 2007, care are ca scop încurajarea tinerii doritori să învețe limbi străine, considerându-se că, pe termen lung, cunoașterea mai multor limbi face posibilă o mai bună înțelegere a altor culturi. În termeni practici, aceasta facilitează accesul tinerilor la studii și locuri de muncă în alte țări din UE.

  Ediția din 2014 a concursului se adresează elevilor cu vârsta de 17 ani (născuți în 1997) și va avea loc în ziua de 27 noiembrie. 
  Tema din acest an va fi „identitatea europeană”. Pentru a participa, concurenții trebuie să se înscrie în baza de date a concursului, până în data de 20 octombriepe site-ul oficial   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.