Au început înscrierile ONLINE la UVVG, domeniul sănătate!

  de Special Arad | 15 mai 2020, 1:16 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Venind în întâmpinarea celor care doresc să-şi desăvârşească studiile îmbrăcând halatul alb, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad a început înscrierile la specializările din domeniul Sănătate. Cei care vor să opteze pentru o carieră în domeniul medical se pot înscrie online în cadrul celor trei facultăţi medicale:

  Facultatea de Medicină – specializările: Medicină Generală; Balneofiziokinetoterapie şi recuperare; Biologie.
  Facultatea de Medicină Dentară – specializările: Medicină Dentară; Tehnică Dentară.
  Facultatea de Farmacie – specializările: Farmacie; Nutriţie şi Dietetică.

  De asemenea, UVVG a lansat Broşura ONLINE a Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş”din Arad, broșură interactivă cu trimitere direct la site-urile facultăților, departamentelor sau la paginile de social media (Facebook, LinkedIN, Instagram, Twitter) ale centrelor universității, precum și site-urile partenerilor antreprenoriali. Aceasta se poate descărca de pe canalele media ale universităţii, site: http://www.uvvg.ro, platforma de admitere: admitere.uvvg.ro sau de pe pagina de Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

  Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere ONLINE pusă la dispoziție de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad la adresa de web: admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet.

  După cum menţiona şi rectorul UVVG, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad are infrastructura necesară desfăşurării cursurilor online încă de câţiva ani, cei care studiază în cadrul instituţiei de învăţământ superior fiind deja familiarizaţi cu predarea, dar şi cu înscrerile online.

  Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail: [email protected] sau site: http://www.uvvg.ro; Platforma online de admitere: admitere.uvvg.ro; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.