Au început înscrierile la „Triatlonul Aradului”

  de Special Arad | 23 octombrie 2014, 2:02 PM | Sport

  0

  Triatlonul Aradului este un eveniment ce îmbină natația, ciclismul și alergarea și se va desfășura în 22 noiembrie în Arad. Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad având ca partener Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad.

  Evenimentul „Triatlonul Aradului” cuprinde trei curse:
  – Triatlon competițional „Multisport” – 5.5 km alergare, 10 km ciclism, 400 m înot – premiere locurile 1-3 (masculin, feminin, ștafetă), clasament pt toți concurenții;
  – Triatlon necompetițional ”Fără grabă” – 4 km ciclism, 2 km alergare, 200 m înot.
  – Cros 2 km – 2 km alergare – premiere primele 3 persoane (masculin, feminin);

  Probele de triatlon se pot parcurge fie individual, fie în echipă (ştafetă de 3 persoane, câte una pentru fiecare probă: alergare, ciclism, înot).

  Înscrierile se vor realiza în perioada 23 octombrie – 20 noiembrie 2014, pe site-ul oficial Experiența Multisport.
  La cursele de triatlon pot să se înscrie persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 21 noiembrie 2014. Pentru crosul de 2 km nu există limită de vârstă. Copiii cu vârstă mai mică de 10 ani vor fi însoţiţi de un părinte/adult în cursă, persoană care de asemenea se poate înscrie la această probă şi primeşte număr de participare.

  Ruta pentru ciclism este pe un traseu amenajat în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km.
  Ruta pentru alergare la cursa”Multisport” se află pe traseul: Parcul Europa – Faleza Mures – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetatii – Podul Decebal – Faleza Mures – Palatul Cultural – Falexa Mureș – Parcul Europa.
  Ruta pentru alergare la cursa ”Fără grabă” și Cros 2 km este pe un traseu amenajat în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km.
  Proba de înot pt cursele ”Multisport” și ”Fără grabă” se vor desfășura în Bazinul Olimpic ”Delfinul”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.