luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanca Diana Miazga, campioana națională la triatlon!

  de Special Arad | 7 iulie 2015, 11:27 AM | Sport

  0

  Zilele trecute a avut loc la Oradea ediția a șasea a Cupei Tiger Amira X-MAN, un eveniment sportiv de anduranță dedicat pasionaților de triatlon din România și din străinătate. Acest concurs a fost organizat de către Asociația Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, fiind inclus în calendarul competițional al Federației Române de Triatlon, având clasificarea de Campionat Național de Triatlon pe distanță lungă.

  Diana Miazga a reprezentat Experiența Multisport Arad la proba de triatlon pe distanțe de Half Ironman (înot – 1900m, ciclism – 90km și alergare – 21,097 km) reușind o clasare foarte bună, ca rezultat a multe luni de zile de pregătire specifică. Astfel, ea a parcurs traseul în 7 ore și 44 minute, obținând locul III la categoria de vârsta F40+. Dat fiind faptul că primele 2 clasate la această categorie erau sportive din Ungaria, Diana Miazga a fost premiată și de către Federația Română de Triatlon și i s-a conferit titlul de campioană națională de triatlon la categoria F40+.

  Pentru cei interesați de triatlon, în toamna acestui an va avea loc și în Arad un concurs de acest tip dar pe distanțe mai mici, ediția a doua a Triatlonului Aradului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.