sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au început înscrierile la Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului

  de Special Arad | 4 aprilie 2015, 1:39 PM | Sport

  2

  Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului va avea loc pe data de 6 iunie, iar începând de luna aceasta au început înscrierile la categoriile următoare: maraton (42,195 km), semimaraton (21,097 km), cros 6 km sau Cros de 1 km. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face pe site-ul oficial al evenimentului, maratonarad.ro, la rubrica „înscrieri”.

  Noutățile ediției din 2015:
  1) Medaliile pentru semimaraton/maraton/maraton ștafetă:
  – Participanții care s-au înscris încă în perioada octombrie 2014 – martie 2015, puteau alege între două tipuri de medalii: una având gravată Cetatea Aradului iar cealaltă reprezentând Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare.
  – Aceste medalii vor avea și o componentă mai mică, detașabilă, intitulată „Inspiră o persoană”. Această componentă se va putea înmâna unei alte persoane, pentru a o motiva/inspira să alerge o cursă asemănătoare în viitor;

  2) Apare o nouă cursă de ștafetă maraton.

  3) Afișarea unui clasament provizoriu pentru primii 3 clasați la semimaraton/maraton/maraton ștafetă, înaintea de premiere, în așa fel încât toți cei interesați să poată verifica locul și timpul obținut iar eventualele neclarități/omisiuni/contestații să se trateze în intervalul orar 11:00 – 12:00. Aceeași procedură pentru 6 km și categoriile de la semimaraton/maraton va fi posibilă în intervalul orar 13:00 – 14:00.

  Ediția anului acesta face parte din programul Arad Capitală Culturală Europeană 2021

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.