Update Au găsit-o spânzurată! Era notar, era frumoasă și de succes

  de Special Arad | 20 august 2014, 3:09 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  1

  „Era tânără, frumoasă şi de succes” spun vecinii Andreei Stoia, femeia de 37 de ani care fost găsită spânzurată la Timișoara. Notar public în Timişoara, Andreia și-a pus capăt zilelor lăsând în urma sa un bilet de adio pe care toți cei care o cunoșteau nu și-l explică.

  „Dramă în lumea notarilor din Timişoara. Andreia Stoia, care era notar public la un cabinet de pe strada Augustin Pacha, în zona Pieţei Unirii, a fost găsită moartă în apartamentul ei. Poliţiştii au descoperit-o pe notăriţă spânzurată în baie”, notează adevarul.ro.

  „O tânără de 37 de ani, din Timişoara, a fost găsită spânzurată, în locuinţa ei de pe strada Nicolae Table. Poliţiştii criminalişti au făcut cercetările care se cuvin la faţa locului şi nu există suspiciuni în urma decesului. Mai multe informaţii nu putem da pentru că familia şi-a exprimat dorinţa de a nu fi mediatizat acest caz”, a declarat Ionuţ Bocancea, purtător de cuvând la IPJ Timiş, citat de adevarul.ro.

  Andreia Stoia a lăsat în urmă un mesaj de adio, pe o coală de hârtie: „Iartă-mă, nu mai pot să lupt cu zgomotul. Mi-e tare frig, deşi nu e noiembrie. Iartă-mă”. Gestul acesteia este inexplicabil, cu atât mai mult cu cât femeia nu părea a duce lipsă de nimic. Cel puţin aşa susţin cei care o cunoşteau. „Era tânără, frumoasă şi de succes. Era o femeie realizată. În cabinet veşnic lume multă. Nu ducea lipsă de bani. Nu pot să înţeleg. Să învârţi banii cu lopata şi să nu poţi fi fericit, nu pot înţelege”, a spus unul dintre vecinii notăriţei.

  notar 1

  https://www.facebook.com/photo.php

  UPDATE

  Andreia Stoia a lucrat câțiva ani ca avocat în Baroul Timiș. A devenit notar în 2008, când a fost admisă cu 9.80, cea mai mare notă din țară.

  „E un mare regret pentru noi pierderea suferită, fata era una din colegele foarte apreciate, foarte iubite își făcea meseria așa cum trebuie, nu ne-am fi așteptat niciodată la un asemenea gest, n-a avut sesizări, n-a avut plângeri, n-a avut controale”, spune Florin Cimpoieșu, vicepreședintele Camerei Notarilor din Timișoara, pentru mediasinfo.ro

  Pe contul ei de facebook au fost lăsate zeci de mesaje: „Draga mea, ne-ai șocat pe toți. Tu, Andreia mea, mi-ai rupt sufletul! Dumnezeu să te ierte și să aibă grijă de tine!”, este unul dintre ele…

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.