Au furat caii de pe un teren din Bata și duși au fost! Patru bărbați din Covasna și Brașov au fost reținuți

  de Special Arad | 16 September 2021, 11:37 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii orașului Lipova au reținut ieri, 15 septembrie a.c patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 67 de ani, din județele Covasna și Brașov, bănuiți de furt calificat.

  Din cercetări a reieșit că în noaptea de 11/12 iulie a.c., cei patru bărbați ar fi sustras din extravilanul localității Țela, comuna Bata, județul Arad, 6 cabaline cauzând un prejudiciu de aproximativ 31.000 de lei.

  Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore pentru furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților Judecătoriei Lipova cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.