duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au fost demolate adăposturile ilegale de pe terenul fostei fabrici IMAR

  de Special Arad | 25 aprilie 2018, 8:15 AM | Știri Arad

  1

  Poliţiştii locali ai Serviciului de Ordine şi Linişte Publică 1 din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală au fost implicaţi marţi, 24 aprilie 2018 într-o amplă acţiune de igienizare a terenului fostei fabrici IMAR. Sprijinul oamenilor legii a fost solicitat de actualii proprietari ai terenului care au pus gând râu adăposturilor construite ilegal pe terenul respectiv.

  Construcţiile ilegale au fost demolate în cursul zilei cu ajutorul lucrătorilor unei societăţi private, iar la final s-a realizat o igienizare completă a zonei cu ajutorul unei firme specializate.

  Oamenii străzii depistaţi în zonă au fost legitimaţi în vederea stabilirii identităţii, iar poliţiştii locali le-au pus în vedere faptul că trebuie să părăsească zona respectivă.

  Menționăm că existența acestor adăposturi a dat multe necazuri locatarilor din blocurile de pe 6 Vânători care în urmă cu doi ani chiar ajunseseră la capătul răbdărilor și au apelat la presă. Citește și reportajul Special Arad:„ „Disperarea lumii civilizate. Cuibușorul de nebunii care le face viața infernală locatarilor dintr-o zonă a Aradului”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.