Au fost alese frumoasele fete care să participe la finala Miss Arad 2020

  de Special Arad | 5 septembrie 2020, 3:05 PM | Monden | Știri Arad | Topic special

  0

  Înscrierile la preselecția concursului judetean de frumusete Miss Arad 2020 s-au desfășurat în perioada 19.08.2020- 01.09.2020, exclusiv online, iar ședinta de jurizare s-a desfășurat miercuri, 2 septembrie sub patronajul partenerului oficial Miss Arad 2020, Inteco Holding, la sediul acestuia.

  Comisia de alegere a finalistelor concursului a fost compusă din: Czebely Adela- președintele comitetului organizatoric, Palcu Ovidiu- director general Inteco Holding- partenerul oficial al concursului, Palcu Corina- design de interior, Ioana Hotaran- Miss Arad 2019, Diana Redei- make-up artist oficial, Mira Marchiș- hairstylist oficial, Claudiu Negrea și Rares Popa Buboi- fotografii oficiali ai concursului.

  În urma ședinței de jurizare, zece concurente s-au calificat în marea finală, care va avea loc în data de 17 septembrie la Domeniul Lupaș, în aer liber.

  Finalistele concursului sunt: Andreea Ignuța, Ana Maria Dabici, Rotariu Maria Alexandra, Popa Larisa, Cuc Melania, Varga Denisa, Sollosi Andreea, Martinchi Raluca, Corb Denisa, Alexandra Paula Popa, iar rezervele concursului sunt: Răsinar Vanesa și Farcaș Rafaela.

  În continuare, pregătirea concurentelor se va realiza online, cu ajutorul aplicațiilor și programelor informatice, dar și în spațiu deschis, în aer liber, respectând normele de protecție și distanțierea socială.

  Finala concursului se va desfășura în aer liber, la Castelul Kintzig- Domeniul Lupaș din Zimandul Nou, în data de 17 septembrie. Pe toată durata desfășurării proiectului, organizatorii au ca obiectiv educarea concurentelor într-un stil de viață sănătos, de responsabilizare socială și de adaptare la noile condiții impuse de contextul epidemiologic.

  Motivația organizării concursului județean de frumusețe Miss Arad este legată de găsirea de soluții adaptate prezentului context epidemiologic, în ceea ce privesc proiectele educaționale, de voluntariat și pentru tineret.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.