Au comercializat ilicit băuturi alcoolice şi produse de panificaţie

  de Special Arad | 9 May 2014, 5:17 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de la Poliţia oraşului Nădlac au desfăşurat ieri o acţiune pe linia combaterii şi prevenirii comerţului ilegal, în urma căreia au depistat mai multe persoane care au desfăşurat asemenea activităţi.

  Astfel, poliţiştii au depistat două femei care ofereau spre vânzare, în piaţa din localitatea Nădlac, băuturi alcoolice fără a deţine acte de provenienţă şi fără să fie autorizate în acest sens.

  De asemenea, în urma unor verificări la o societate din localitate, poliţiştii au constatat faptul că S. Elisabeta ar fi comercializat produse de panificaţie fără documente de provenienţă şi fără să fi marcat sumele încasate pe casa de marcat.

  Conform Legii nr. 12/1990, cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 1.000 de lei fiecare, fiind reţinute în vederea confiscării băuturile alcoolice cât şi sumele de bani încasate din comercializarea produselor de panificaţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.