duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un buton nou va fi introdus pe tastatura PC-urilor și laptopurilor, anunță Microsoft

  de - | 5 ianuarie 2024, 12:12 PM | IT

  0

  Microsoft va introduce un buton nou pe tastaturile pentru PC-uri și laptopurile Windows, un buton dedicat unui asistent AI, informează Forbes.

  Acest buton, plasat în dreapta tastei „Space”, va înlocui tasta CTRL sau o tastă de meniu, în funcție de designul tastaturii.

  Apăsarea butonului va activa Copilot de la Microsoft, un chatbot AI ce ajută utilizatorii în cercetare, redactare de texte, creare de imagini și transformarea ideilor în cântece.

  Anunțul a fost făcut de vicepreședintele executiv Yusuf Mehdi, evidențiind prima schimbare majoră în designul tastaturilor PC-urilor Windows în aproape trei decenii.

  Microsoft a lansat Copilot în septembrie, sub sloganul „compania ta AI de zi cu zi”. În noiembrie, Bing Chat și Bing Chat Enterprise s-au rebranduit în Microsoft Copilot. Utilizatorii neactivați vor fi redirecționați către „Windows Search” prin apăsarea noului buton, notează știripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.