Attila Broșovszky: „Familia noastră merge mai departe alături de UTA”

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2021, 8:48 AM | Sport

  0

  Ladislau Broșovszky este unul dintre fotbaliștii cu adevărat legendari ai clubului UTA. Campion al României în două rânduri și golgeter all-time al clubului arădean cu 101 de goluri marcate dintre care 100 în Liga 1, „Broși” este în acea galerie de mari fotbaliști care a îmbrăcat tricoul roș-alb ca Petschovszky, Bonyhadi sau Domide.

  Din păcate, Ladislau Broșovszky a părăsit de foarte tânăr această lume, dar a lăsat în urma sa numele, un nume greu care a fost purtat cu mândrie de fiica sa, Monika, cea care avea să fie poate cea mai bună baschetbalistă pe care a dat-o vreodată Aradul. Din aceeași familie, însă, vine și Attila, nepot al lui „Gioni” Ladislau Broșovszky. Attila a fost un foarte bun poloist în perioada în care Aradul dădea vicecampioana țării, fiind apoi și un foarte bun manager fie că vorbim despre baschet, fie despre rugby.

  Acum a venit momentul ca Attila să se îndrepte și către fotbal, devenind manager general al clubului UTA. Fiindcă vorbeam despre atâtea sporturi, să spunem că o altă Broșovszky, Olivia, soția lui Attila, este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de atletism din Arad…

  „Monika mi-a urat baftă și s-a bucurat că familia noastră merge mai departe alături de UTA. Acum am vrea să ne facem cunoscuți și pe partea managerială, nu doar pe partea sportivă, prin ceea ce a reușit tatăl lui Moni, unchiul meu.

  Voi activa pe partea administrativă, nu mă voi ocupa prea mult de partea sportivă. Într-adevăr o să asist la discuții, dar sunt de doar două zile în club, așa că legat de transferuri o să vă spună mai multe Gyuszi Balint și cei care sunt avizați în club pe partea sportivă”, spune Attila Broșovszky.

  „Sosirea lui „Broși” în structura organizatorică a clubului este un pas înainte pentru ceea ce ne dorim în dezvoltarea clubului și pentru ceea ce ne dorim în sezonul următor ca și progres, cel puțin pe palier administrativ. Sper să facem o echipă bună de acum înainte și bineînțeles să apară și rezultatele din această colaborare administrativo-sportivă”, spune Gyuszi Balint.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.