Atrium Mall s-a vândut cu 40,5 milioane de euro

  de Special Arad | 11 decembrie 2018, 12:47 PM | Business | Știri Arad

  0

  PKM Investments, o subsidiară a sud-africanilor de la MAS REI, care au un parteneriat cu Prime Kapital pentru extinderea în regiune, a anunţat achiziţia centrului comercial Atrium din Arad, de la Cosmovia Holdings Limited, parte din grupul ungar Demján, citat de Economica.net.

  Valoarea tranzacţiei este de 40,5 mil. euro.

  Prime Kapital şi MAS REI marchează o nouă astfel de achiziţie pe piaţa locală, după ce în primăvara acestui an a cumpărat centrul comercial Militari Shopping Center din Bucureşti pentru 95 mil. euro.

  Sursa: economica.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.