Atrium Mall își schimbă „fața”. Complexul comercial intră în renovări

  de Special Arad | 12 August 2021, 9:57 PM | Știri Arad

  1

  Atrium Mall, unicul centru comercial din Arad și locul unde, zi de zi, mii de arădeni aleg să facă shopping și să își petreacă timpul liber,se reinventează.

   

  Începând cu toamna aceasta Atrium Mall își propune să ofere clienților săi locul ideal pentru cumpărături, mai mult confort și mai multă varietate de shopping, într-un mediu cu un design modern, relaxant și atractiv,cu un mix de branduri de top, experiențe culinare și activități de divertisment. De aceea, a fost pus în mișcare un amplu proces de modernizare pentru un acces facil la magazinele din galerie și o fluidizare a traficului între etaje precum și o abordare vizuală nouă exprimată printr-un concept unic de design și materiale de calitate superioară.

   

  Conceptul de modernizare interioară a fost creat cu scopul de a revigora si reinventa aspectul centrului comercial,dar și pentru a îmbunătăți accesibilitatea acestuia.

   

  Procesul de reamenajare și modernizare este planificat pe parcursul a mai multor luni, pentru a nu afecta confortul clienților și nici programul magazinelor. Lucrările efectuate la parter și etajul 1 se vor  finaliza în perioada imediat următoare, acestea incluzând modernizarea culoarelor comune, a spațiilor sanitare, precum și crearea unui grup sanitar nou situat la parterul centrului comercial. De asemenea, se desfășoară lucrări de modernizare a sistemului de climatizare având scopul de a spori confortul clienților.

   

  Fluidizarea traficului este completată de noi scări rulante, amplasate la intrarea principală în centrul comercial, dar și de lucrările de automatizare a intrărilor dinspre parcare.

   

  Noua zonă de foodcourt situată la etajul 2 va fi deschisă începând cu toamna acestui an cu un nou concept și un design modern și atractiv.Mai multe restaurante, cafenele și locuri de petrecere a timpului liber, precum și o serie de servicii și activități noi vor fi puse la dispoziția clienților. De asemenea, o terasă în aer liber de peste 500m² și noi spații verzi cu un concept modern vor fi inaugurate odată cu zona de foodcourt.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.