vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atletico Arad pune ACS Poli la plată! Mărul discordiei: Vasi

  de Special Arad | 18 noiembrie 2016, 11:29 AM | Sport

  0

  Atletico Arad pune la plată gruparea ACS Poli, echipa Timișoarei din prima ligă la care antrenează Ionuț Popa. Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor le-a dat câștig de cauză, așa cum era de așteptat, arădenilor de la CS Atletico, în cererea acestora ca ACS Poli să achite compensația de formare a juniorului Emanuel Vasi, mijlocaș utilizat la echipa a doua din Liga a III-a.

  Suma pe care trebuie să o achite timișorenii în acest caz nu e deloc de neglijat. Pentru Vasi, ACS Poli e nevoită să achite 11.375 lei celor de la Atletico Arad. Plus 170 lei cu titlu de taxă de procedură. Timișorenii au dreptul să facă recurs în termen de cinci zile de la decizia anunțată ieri, scrie Pressalert.

  Conducerea bănățenilor se aștepta să piardă la CNSL. Interesant e că Atletico s-a îndreptat și împotriva celor de la Șoimii Pâncota, un alt club care l-a utilizat pe Vasi după ce acesta și-a petrecut o parte din juniorat la Manchester City. Clubul dispărut din B ar avea de plătit peste 26.000 de lei. Emanuel Vasi a fost adus la ACS Poli și în perioada Florin Marin, doar în probe iarna trecută. Ionuț Popa și l-a dorit la echipă după ce l-a antrenat la Pâncota. Cu probleme medicale în vară, juniorul nu a fost folosit deloc la echipa mare. La echipa secundă, ACS Poli II, în C4, Vasi a jucat în opt meciuri și a marcat trei goluri.

  SURSA: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.