joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ați văzut-o? Estera a dispărut de 4 zile din Mocrea

  de Special Arad | 29 aprilie 2020, 10:37 AM | Știri Arad

  1

  La data de 25 aprilie, COVACI ESTERA – NICOLETA, de 13 ani, din Mocrea, județul Arad, a plecat de la domiciliul familiei sale de pe raza aceleiași localități și de atunci nu s-a mai întors.

  Semnalmente: 1,60 – 1,70 m înălțime, păr șaten și ochi căprui.

  Când a fost văzut ultima oară, tânăra purta rochie neagră cu flori, bluză de culoare albă, palton alb cu carouri, încălțăminte tip mocasin.

  Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Va rog,e seceta mare nu a ploat la Chisineu Cris de 7 luni.apa in fintina a scazut cu 6-7 metri, in acelas timp statia de epurare din Cris deverseaza in Crisul Alb 4-5 milioane de metri cubi lunar.De la statie pina la granita mai sunt 8km. si merge in Ungaria.E nevoie de o lege care sa ai oblige pe primari sa gestioneze mai bine aceasta resursa,la Cris sunt destule canale strategice care altadata erau cu apa avea omul de unde sa ude cultura din cimp.Acum eu din Fintina proprie nu pot sa imi ud gradina din lipsa apei.Va rog initiati o lege in acest sens,Cu Multumiri astept legea .Ec Baba Ioan

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.