Ați văzut-o? A dispărut fără urmă astăzi, dimineața

  de Special Arad | 7 septembrie 2020, 11:02 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În dimineața zilei de 7 septembrie, în jurul orei 07,00, COMAN MONICA, de 43 de ani, a plecat de la domiciliul ei de pe raza localității Ilteu (com. Petriș) și nu s-a mai întors.

  Semnalmente: 1,64m, aproximativ 70 kg, păr lung, de culoare închisă, cu suvițe grizonate, ochi căprui.

  La data dispariției, femeia purta un tricou multicolor, pantaloni vișinii, batic maro cu model floral și papuci albaștri.

  Oricine poate oferi informații despre persoana dispărută este rugată să apeleze 112 sau să se adresese celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.