Atenție șoferi! Se lucrează pe autostrada A1 Deva – Nădlac

  de Special Arad | 30 septembrie 2022, 10:14 AM | Naţional

  0

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până la ora 12.00, circulația va fi restricționată pe prima bandă pe Autostrada A1 pe sensul Deva – Nădlac, între kilometrii 546 – 549, pentru efectuarea lucrărilor de întreținere curentă, traficul desfășurându-se deviat pe banda a doua.

  Adaptați viteza, asigurați-vă și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație! Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.