miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție, șoferi! Se fac lucrări pe autostrada A1, în zona Nădlac – Pecica

  de Special Arad | 5 mai 2021, 11:16 AM | Știri Arad

  0

  Direcția Regională de Drumuri anunță că PORR Construct a început lucrări cu mixtură asfaltică pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe sectorul km 577+600 – km 579+500, sensul către Nădlac, și pe tronsonul km 573 – km 569+800, sensul către Deva, în zona orașului Nădlac, județul Arad.

  În perioada următoare, din cauza lucrărilor banda de urgență și prima bandă vor fi restricționate, traficul efectuându-se pe banda 2. După finalizarea acestor lucrări, echipele antreprenorului se vor muta pe sectorul km 582 – km 547, zona localității Pecica.

  Ca urmare a lucrărilor de reparații la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație, pe autostrada #A1 vor mai fi restricții la pozițiile km 535+600, sensul Arad – Nădlac, și la km 467, în apropiere de localitatea Ghizela, jud. Timiș, pe sensul Timișoara – Lugoj.

  Adaptați viteza în zonele cu lucrări!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.