Atenție, șoferi! Se efectuează lucrări pe A1 Deva-Nădlac și A1 Sibiu-Deva

  de Special Arad | 28 iulie 2021, 8:46 AM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 28 iulie, se efectuează lucrări la partea carosabilă pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva și A1 Deva-Nădlac, care impun restricții de trafic, astfel:

  – pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 389+850 de metri, pe raza localității Ilia, județul Hunedoara, traficul este restricționat pe a doua bandă pentru înlocuirea parapetului median, până la ora 16:00;

  – pe sensul către Nădlac al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 443+600 de metri – 444+800 de metri, pe raza localității Traian Vuia, județul Timiș, circulația este oprită pe prima bandă, până la ora 14.30, pentru lucrări de asfaltare.

  – pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, pe tronsonul kilometric 427+500 de metri – 427+250 de metri, pe raza localității Margina, județul Timiș, traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență, circulându-se doar pe a doua bandă. Lucrarea de reparație a carosabilului se desfășoară în intervalul orar 08:30 la 20:00.

  Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să semnalizeze din timp intenția de schimbarea a benzii de circulație.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.