Atenție, șoferi! Pe autostrada A1, în județele Alba și Hunedoara, se circulă în condiții de ploaie torențială

  de Special Arad | 7 iulie 2020, 12:03 PM | Regional

  0

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe tronsonul kilometric 324 (Pianu, județul Alba) – 412 (Holdea, județul Hunedoara) al autostrăzii A1 se circulă în condiții de ploaie torențială.

  Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu efectueze manevre periculoase la volan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.