miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Atenție, șoferi! Se ridică mașinile staționate neregulamentar

  de Special Arad | 17 aprilie 2018, 12:40 PM | Știri Arad

  5

  (foto: Bogdan Boca / facebook)

  Comunicat. Reprezentanții Primăriei Arad atenționează că, începând de marți, 17 apriie, în baza Hotărârii nr. 73/2018 a Consiliului Local Municipal Arad și a H.G. 965/2016, prin dispoziția agentului constatator din cadrul Poliției Locale Arad și Poliției Rutiere deopotrivă, pe raza municipiului Arad vehiculele staționate neregulamentar pe partea carosabilă, precum şi a vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al municipiului Arad se vor ridica și depozita la sediul Serviciului S.C. Recons S.A. din cadrul Primăriei municipiului Arad.

  Serviciul anterior menționat, situat pe strada Dosoftei, F.N., va elibera vehiculele depozitate doar proprietarului sau deținătorului legal (a împuternicitului), numai după ce s-a făcut dovada achitării tarifelor de ridicare, transport şi depozitare, iar restituirea vehiculului se va face în baza unui proces-verbal de predare-primire în care se va menționa starea vehiculului și alte precizări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. FOARTE BINE !!!

   Sa inceapa dupa orele 22 de la: GARA- AUTOGARA- UTA- ELECTROMETAL- FORTUNA !!!

   In special in zona trecerilor de pietoni la UTA- ELECTROMETAL- FORTUNA…

   Pentru carcotasii care vor comenta: DACA in Arad, s-ar introduce legea prin care se INTERZICE stationarea si parcarea vehiculelor apartinand firmelor PRIVTATE si de STAT (autoturisme, autoutilitare, microbuze, autocare, remorci), NU ar mai fi problema cu parcarile !!!

   +5 voturi
   +1
   -1
   • Sunt deacord cu ce spui dar mai exista o problema, locurile de parcare dintre blocuri administrate tot de recons sun inchiriate pe veci! De 3 ani astept sa prind un loc de parcare! Ar fi interesant daca locurile respective ar fi scoase la licitatie an de an iar care ofera pretul cel mai mare sa castige! Sunt o gramada de masini care stationeaza cu lunile fara sa fie miscate!

    --1 voturi
    +1
    -1
  2. Citez din articol:”prin dispoziția agentului constatator din cadrul Poliției Locale Arad”
   Ce cauta Politia Locala in ecuatie?dupa cate imi amintesc anul trecut in Aprilie parca,CCR-ul sa pronuntat in baza sesizarii Av.Poporului,ca Politia Locala nu se poate substitui Politiei Rutiere.Cu toate astea,saptamana trecuta am fost martor la oprirea unui sofer in centru langa Teatru,de catre Politia Locala,soferul a fost semnalizat acustic si vizual prin pornirea girofarurilor si tras pe dreapta,asta inseamna ca totusi au voie sa te opreasca in trafic?daca stiti legea,luminati-ma si pe mine.
   Poate gresesc,dar nu mi se pare normal sa fie numiti „agenti constatatori” si sa fie bagati in aceeasi „oala” cu cei de la Rutiera,care au totusi o scoala de Politie.
   Referitor la articol,masinile parcate neregulamentar si care nu incurca circulatia masinilor/pietonilor,si care nu blocheaza o cale de acces,linia tramvaiului etc.. de ce trebuie ridicate?parerea mea este ca o sa se lase cu procese pe banda rulanta.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.