miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Atenție, șoferi! Coadă foarte mare la ieșirea din țară, la PTF Nădlac II

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 10:18 AM | Nădlac | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Update – Dacă vineri oamenii aşteptau la trecerea frontierei de la Nădlac câte 40 de minute, iată că situația s-a înrăutățit în această dimineață. Poliția anunță un timp de aşteptare de 180 minute la ieşirea din țară, la PTF Nădlac II.


  Potrivit informațiilor oferite de Poliția de Frontieră, la ora actuală, timpul de așteptare la punctele de trecere al frontierei Nădlac II este de aproximativ 40 de minute. Șoferii care sunt în zonă afirmă că s-ar fi format o coadă de aproximativ 2 km pe partea de ieșire spre Ungaria.

  La fel este marcat și timpul de așteptare pentru punctul de trecere a frontierei Nădlac I. Celelalte ieșiri din țară sunt marcate cu verde, având estimat un timp de așteptare de 10 minute, astfel încât sfătuim șoferii care au posibilitatea să ocolească punctul de trecere Nădlac II.

  Pe de altă parte, timpul de așteptare pentru intrarea în țară este redus în toate cazurile.

  asteptare trecere in ungaria

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.