Atenție mare: nu deschide fișierul amintit în text! Virusul care îți „ucide” telefonul

  de Lucian Dănilă | 16 mai 2017, 2:53 PM | Social Media

  0

  Lista de escrocherii și a farselor care rulează constant pe WhatsApp este actualizată cu o nouă intrare. Inspirat după numele filmului numit „Dansul lui Hillary“, a apărut un nou virus. De data aceasta a fost numit „dansul Vottary“. Inutil să mai spunem, aceasta este o altă farsă, care circulă în rândul utilizatorilor unuia dintre cele mai populare chat-uri din lume, whatsapp.

  Poliția italiană a fost printre primele care a atras atenția asupra acestei ecsrocherii. „La danza vottary” a fost apoi adăugat la lista de farse pentru a nu fi transmis, atrăgând atenția celor care utilizază aplicația whatsapp de a nu da click pe fișier.

  „Te rog sa avertizezi toate persoanele din lista ta sa nu deschida  un fișier video numit „La danza vottary” . Este un virus care formatează telefonu. Atentie este un virus foarte periculos. A fost anunțat azi și la televizor”, este textul care a fost transmis astăzi de mii de utilizatori de Messenger sau Whatsapp.

  danza

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.