marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție, călători! De duminică se schimbă mersul trenurilor

  de - | 8 decembrie 2016, 3:00 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  CFR Călători informează că noul Mers al Trenurilor va intra în vigoare din 11 decembrie, iar în funcție de perioada din an se vor afla în circulație între 1.200 și 1.300 de trenuri.

  Trenurile Zăpezii circulă către destinațiile montane, Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Petroșani (stațiunile Straja și Parâng). În week-end biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei au prețuri reduse între 31% și 56 %. Apoi, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor avea prețuri reduse cu 25 %, de luni până joi.
  Totodată, vor fi introduse în circulație noi trenuri cu durate de parcurs reduse cu aproximativ o oră de la București către Suceava și Cluj Napoca. De asemenea, începând din 11 decembrie, CFR Călători va introduce o nouă ofertă, City Star Germania, pentru călătoriile către această țară. Doritorii vor putea călători zilnic, cu trenuri directe din București Nord către Viena (de la 39 euro pe sens) și Budapesta (de la 29 euro pe sens), iar în sezonul estival către Sofia și Salonic.

  Trenuri zilnice directe către Budapesta sunt și din Timișoara, Brașov, Târgu Mureș și Cluj-Napoca.
  Noul Mers al Trenurilor va fi valabil până în 9 decembrie 2017.

  sursa: mytex.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.